Tandlægeskræk

-​Slip af med skrækken

En god tandbehandling handler om gensidig tillid. Derfor giver vi i Strandvejens Tandlægeteam​

behandlingen den tid, der skal til, for at du føler dig tryg. Lider du af tandlægeskræk eller føler du angst ved at gå til tandlæge, så fortæl os om det. På den måde kan vi tage hånd om tandlægeskrækken og lave nøjagtige aftaler om behandling og behandlingstempo.

​Du har også muligheden for at få et behandlings- og prisoverslag med det samme, så du kan se hvad din behandling koster. Den første konsultation kan enten være en samtale eller en undersøgelse af dine tænder, alt efter hvad du selv er parat til.​

-​Trygge hænder

Er det mange år siden, du har været til tandlæge, tilbyder vi en grundig indledende samtale, hvor vi fortæller om de forskellige behandlinger, vores udstyr og muligheder for smertefri bedøvelse. Samtidig kan du, hvis du ønsker det, fortælle lidt om, hvordan du oplever din tandlægeskræk. Under tandeftersyn og behandling sørger vi løbende for at informere om behandlingen og lytte til dine ønsker. Det er alt sammen med til at reducere ubehaget ved tandlægebesøget og få bekæmpet fremtidig tandlægeskræk.

Hvis du ønsker det, må du gerne tage en ven eller et familiemedlem med som støtte. Dette har hjulpet andre med tandlægeskræk før dig.​

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk