Implantat​

​Mangler du en tand?

Et implantat sikrer dig dit smil, din tyggefunktion og din livsglæde.

Har du mistet én eller flere tænder i tandrækken, er et tandimplantat stort set altid den bedste løsning. Et tandimplantat består af en skrue i kæben, der bliver den nye krones rod. Den er fremstillet af titanium, som let accepteres af vores krop. Det både ligner og føles som en naturlig tand.

Få et holdbart resultat med et tandimplantat

​Et tandimplantat har en lang levetid, og derfor får du også et ganske holdbart resultat, hvis du vælger at få indsat et implantat der, hvor du mangler en tand. De første implantater blev sat i for 35 år siden og fungerer stadig. Siden da har udviklingen kun gjort implantater endnu bedre og mere holdbare.

Straumann - det sikre valg

Vi bruger kun Straumann implantater hos os. Straumann anerkendes globalt af den dentale branche for at være den førende leverandør af kvalitetstandimplantater. Deres produkter distribueres i mere end 100 lande. Det er din sikkerhed når du bevæger dig rundt i verden, at du til en hver tid vil kunne blive hjulpet hvis din kronen bliver løs eller du ønsker en ny krone en dag. Der findes mange firmaer på markedet, men Straumann har været på markedet siden 1954, og det holder og det er deres innovative kerne som sørger for at de vil blive ved med det. Det er nærmest en garanti at Straumann aldrig vil holde op med at eksistere i modsætning til mange andre pop-up implantat mærker. 

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk