Knækket tand​

Det kan ske at din tand knækker

Dine tænder enormt stærke men flere forhold kan påvirke dine tænder og uheld kan forekomme. Graden af fraktur kan være alt fra ubetydelig og til at hele kronen mangler og behandlingen vil selvfølgelig være derefter, og skal findes ud fra dine ønsker og behov. Nogle gange kan vi se at tænderne slår revner og det fortæller vi om til undersøgelsen. Det er svært at spå om fremtiden når det gælder revner i tænder men en ting er sikkert, hvis vi griber ind før skaden er sket så kan frakturen styres og en tandbevarende behandling kan udføres. Vælger du af vente for længe så kan skaden være så omfattende at behandling ikke kan komme på tale.

En sprød tand

Rodbehandlede tænder er tænder som har fået fjernet deres nerver og blodforsyning, hvilket gør at tanden i sig selv bliver mere sprød og så knækker den nemmere end andre vitale tænder.

Sølvtand

Tænder med sølvfyldninger har det med at slå revner. Dette skyldes at fyldningen giver efter for kulde og varme påvirkninger og det kan tandsubstansen slet ikke klare.

Et u-opdaget hul

Huller i tænderne kan ligeledes medføre, at en tand knækker. Hullet kan underminere tanden så emaljen styrter sammen.​

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk