Rodbehandling 

​Sådan foregår behandlingen

En rodbehandling er ofte påkrævet, hvis et cariesangreb går helt ind til nerven i den pågældende tand, hvis tanden er knækket så tandens nerve er beskadiget eller hvis tanden tidligere har fået lavet en stor fyldning som har påvirket tandes nerve til nervedød. Vi rodbehandler for at bevare tandens funktion i munden. Under en rodbehandling foretager vi en udrensning af rodkanalen og fjerner den betændelse, der er i tanden og det omkringliggende væv. Efter udrensning bliver tanden fyldt med et plastisk fyldnings materiale. Det kan være nødvendigt, at tanden efterfølgende beskyttes af en krone, da rodbehandlede tænder er meget skrøbelige.

Smerter efter rodbehandling

En rodbehandling laves under lokalbedøvelse og skal gerne kunne udføres helt uden smerter. Ømhed kan forkommen de første par dage efter rodbehandling eller når bedøvelsen aftager. Hvis der dissideret er smerter efter en rodbehandling skal man kontakte tandlægen og få lavet endnu udrensning eller en rodskylle seance for at prøve at slå alle bakterierne ihjel. Når tanden er rodfyldt er tanden som udgangspunkt smertefri, det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke kan forekomme smerter og gener efterfølgende da knoglen og det omkringliggende væv kan reagere og hele op. Disse smerter bør dog være forbigående og skal forsvinde af sig selv inden for et par dage. Gør de ikke det, så skal du kontakte din tandlæge.

Hvad koster en rodbehandling?

Priserne på en rodbehandling afhænger af, hvilken tand du skal have behandlet, og hvor mange kanaler der skal renses og fyldes. Se vores priser for mere info, tryk her

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk