Akut tandlægehjælp

​Hos Strandvejens Tandlægeteam vil vi altid gøre vores bedste for at finde en tid til dig samme dag, uanset om du er ny eller fast patient. kontakt os så tidligt som muligt, da vores akuttider bliver fyldt ud i løbet af dagen.

Når smerten eller anden ubehag melder sig, står vi klar til at hjælpe dig hele vejen til den optimale behandling som passer til dig

Hvornår er der behov for akut tandlæge hjælp?

Når tandpine opstår er der akut behov for smertelindring. Generelt bliver tandpine kun værre, desto længere tid der går. Derfor bør man ikke tænke, at smerterne og ubehaget går væk af sig selv.

Knækkede tænder eller tabte fyldninger kan i rigtig mange tilfælde sagtens vente en dag eller to, det sker der ikke noget ved men der er øget risiko for udvikling af caries, fordi tanden måske er sværere at holde ren eller det bløde tandben er blottet. Er behovet meget akut, eks traume, fald eller slag så kan selv timer og minutter spille en stor rolle. Er du i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt med en akut tid, så ring til os og beskriv din situation så skal vi nok guide dig resten af vejen. For at blive klogere på skadens omfang er det normal procedure, at der foretages en grundig undersøgelse inkl. en røntgenundersøgelse af tanden eller tænderne​

Ved akut tandlæge uden for vores åbningstid, henviser vi til: ​ ​

Region Hovedstaden

Oslo Plads 14
2100 København Ø

35 38 02 51

Læs mere her. ​​​

Region Sjælland

Sejerøvej 1

4200 Slagelse

29 60 01 11

Læs mere her. ​​

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk