​Velkommen til Strandvejens Tandlægeteam

-​En tandlæge, der sætter dine behov i centrum​

Hvis du leder efter en lokal tandlægeklinik i Greve, hvor moderne udstyr, høj kvalitet og tillid er nøgleordene – så er Strandvejens Tandlægeteam det rigtige for dig. Vi står på mål for det vi laver og vi går ind i enhver relation med en vision om en helhedsorienteret behandling og tænker altid behandlingen helt til ende.

Vi har 25+ års erfaring i tandlægebranchen, hvilket gør, at vi kan tilbyde dig alle former for behandlinger, således du kun skal gå et sted.

At gå til tandlæge er for mange et spørgsmål om tillid, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og i gode hænder, når du er patient på vores klinik. Derfor går vi meget op i at informere godt om den pågældende behandling, så du er helt med på, hvad der kommer til at foregå. Vi lægger vægt på en tandbehandling, der tager udgangspunkt i vores patienters individuelle behov. Derved er du sikker på at få lige præcis den behandling og løsning, som passer bedst til dig.

Dit første besøg

Ved dit første besøg på vores klinik vil vi gerne lære dig og dine tænder at kende. Vi sætter ekstra tid af til at journalisere dit tandsæt og snakke om dine eventuelle behov og forventninger. Det er også vigtigt for os at kende til dit helbred og den medicin du får, så tag gerne din medicinliste med.

Har du særlige behov eller er du bange eller nervøs så fortæl os om det. Jo mere vi ved om dine behov jo bedre kan vi hjælpe dig igennem dit besøg hos os. Folk med tandlægeskræk er meget velkomne hos os. Her ser vi ikke din angst som noget at være flov over, men derimod som noget helt almindeligt, som mange faktisk kæmper med. Vi har nogle rigtig gode værktøjer til at imødekomme din angst, så den på sigt kan forsvinde helt. Derfor bør du aldrig holde dig tilbage med at få udført behandlinger hos os, selvom du lider af tandlægeskræk.

​Ønsker du at lære os (personalet og klinikken) bedre at kende så tryg her.

Vi glæder os til at møde dig. Såfremt du skulle have spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at ringe
43 90 80 70.

Betalingsbetingelser:

§​ Vi afregner fra gang til gang.

§​ Vi modtager Dankort, Visa, Mastercard, Kontanter, Mobilepay, Google- og Apple Pay.

§ ​Ønsker du at dele dine betalinger op så se her.

Det er nemt og gratis at skifte tandlæge

Vi skal blot have din accept til, at vi må indhente din journal fra din nuværende tandlæge, så tager vi os af resten. Du kan ringe til os på 43 90 80 70 eller udfylde formularen neden for. ​Vi glæder os til at møde dig.​

 
 
 
 
 
Jeg er indforstået med, at Strandvejens Tandlægeteam, indhenter min journal & røntgen og at vi aflyser evt. fremtidige tider hos din tidligere tandlæge. *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Høj kvalitet til gode priser

Stor erfaring med tandlægeskræk

Moderne tandklinik

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk