Tandblegning

Tandblegning er designet til at lysne misfarvede tænder ved hjælp af skinner og blegegel. Vi laver perfekt tilpassede skinner så du kan blege hjemme til du opnår det ønskede resultat. Alle spørgsmål, du måtte have vedrørende procedurerne ved blegning af tænder, skal du endelig stille os.


Klinikblegning - Hvorfor ikke?

Dengang vi stadig måtte blege med 35-40% H2O2 brugte vi på klinikken Zoom klinikblegning kombineret med skinneblegning. Dette er dog ud fra grundige overvejelser ikke længere anbefalings værdigt, da H2O2 koncentrationen er så lav at man skal sidde alt for længe på klinikken under en lampe for effekt og det er ikke ønskværdigt at varme på tænderne med lamper og lys så længe da man risikerer at nerven i tanden tager skade.

Hos Strandvejens Tandlægeteam er vi alle uddannede i at udføre det 3D scan som dine tandblegnings skinner laves ud fra, men inden vi når så langt skal vi via en klinisk undersøgelse sikre os, at der ikke er ubehandlede tilstande og at der er indikation for blegning og ikke mindst forventningsafstemme med dig så vi sikre os der kan opnås et godt resultat. 

Ved det 1. besøg tages kliniske fotos og der laves en farveprøve som noteres i journalen.​

Følsomme tænder er normalt det første døgn efter blegningen og det forsvinder indenfor de første par dage. Personer med følsomme tandhalse, tilbagetrukket tandkød, blotlagte rodoverflader, utætte fyldninger og slidt emalje generelt, kan opleve at følsomheden tiltager og varer i en længere periode.​ Der er dog råd for det - Vi kan påsmører GLUMA som er en væske som mindsker sensitiviteten i tænderne og lukker de mikroskopiske porre i tandbenet.

Når skinnerne er klar til afhentning på dit 2. besøg får du en grundig instruktion i brugen og vedligehold samt to tuber af blegegel. Afpudsning m. pimpsten går forud for udlevering, og evt. foretages en behandling med GLUMA. Idet blegeprocessen påbegyndes, skal du blege HVER DAG indtil det ønskede resultat er opnået - dette tager normalt 3-4 uger. Den ENESTE undtagelse er hvis der opstår symptomer i tænder, gingiva eller slimhinder så skal du kontakte klinikken.

Efter 4 uger evalueres resultatet hos os i klinikken ved et 3. besøg. Der tages kliniske fotos efter samme standard som ved 1. besøg og der tages en ny farveprøve som noteres i journalen. Såfremt pt. har behov for yderligere blegning for at opnå et tilfredsstillende resultat, kan pt. tilkøbe ekstra blegegel på dette tidspunkt.

Inflammation i gummer/tandkød/læbe kan forekomme, dette ses såfremt du har fyldt for meget blegegel i skinnen. Inflammationen er midlertidig og forsvinder efter 5-7 dage.

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk