Kroner​ & broer

Påsætning af kroner og broer er en fast del af vores daglige arbejde hos Strandvejens Tandlægeteam.
​Du er med andre ord i de tryggeste hænder, hvis du overlader arbejdet med en krone eller bro til os.
​Vi sørger altid for at give dig grundig information om den kommende behandling, materialer og priser, hvis vi skønner, at det er nødvendigt med påsætning af en tandkrone eller en bro.

Kronen på værket

Hvis en tand er meget svækket af store fyldninger, af revner eller har fået rodbehandling, så kan en krone ofte sikre tanden. Med en krone kan man indkapsle det, der er tilbage, så den skadede tand kan få sin styrke igen. Til udmåling af en krone slibes tanden til og så anvender vi vores 3D-scanner. Det gør aftrykstagningen nemmere for både patienten og tandlægen og så er den ekstremt præcis. Teknikeren har aftrykket på minutter og kan påbegynde din krone. Vi anvender kun de bedste leverandører, som regel danske dentallaboratorier. Hvis der er brug for særlig tilpasning f.eks af farven på kronen, kan vi også tilbyde det.

​Mangler du en tand?

​En bro er flere sammenhængende kroner, der fungerer som erstatning for én eller flere manglende tænder. Broen bliver fastgjort til de tilstødende tænder eller implantater på hver side af det tandløse område. 

En bro sidder fast og vil føles som en af dine naturlige tænder. ​Hos Strandvejens Tandlægeteam lægger vi stor vægt på, at resultat bliver både flot og langtidsholdbart.​​

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk