Revne i tand​

Når din tand slår revner er det ekstremt svært for os som behandlere at vejlede dig. Nogle revner er ubetydelige og kommer med alderen fordi vores tænder reagerer på mundtørhed, micro-traumer eller gentagende tyggebevægelser gennem livet. Andre revner er potente og kan resultere i fraktur eller at nervevævet dør, alt efter revnens retning.

​​Dine tænder enormt stærke men flere forhold kan påvirke dine tænder til at slå revner:

​Hårdt bid

​Sølvfyldninger

​Traume

​Tænderskæren

​Mundtørhed

Det er svært at spå om fremtiden når det gælder revner i tænder, men en ting er sikkert revnen kan kun blive større og det er et spørgsmål om tid før en revne laver ulykker. Hvis vi griber ind før skaden er sket, så kan frakturen styres så en tandbevarende behandling kan udføres. Vælger du at vente for længe så kan skaden være så omfattende at behandling ikke kan komme på tale. Man kan også risikere at revnens retning går mod tandens nerve og det kan give smerter som er jagende af karakter og til sidst medføre at tandens nerve dør og så skal tandens nerve renses op.​

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk