Hvem er vi?

​Strandvejens Tandlægeteam åbnede i 2008 og vi har i dag 25+ års erfaring i tandlægebranchen, hvilket gør, at vi kan tilbyde dig alle former for behandlinger, så du kun skal gå et sted. Vores patienter er primært voksne, da Greve kommune har en kommunal tandpleje, men vi har også en del børn 16+, hvis forældre ikke gider de lange kommunale ventetider. Når man fylder 16 år kan man nemlig frit vælge sin egen tandlæge.

Hvis du leder efter en lokal tandlægeklinik i Greve, hvor moderne udstyr, høj kvalitet og tillid er nøgleordene – så er Strandvejens Tandlægeteam det rigtige for dig. Vi har gratis parkering foran klinikken og er tilmed handicap venlige. Vi står på mål for det vi laver og vi går ind i enhver relation med en vision om en helhedsorienteret behandling og tænker altid behandlingen helt til ende.

At gå til tandlæge er for mange et spørgsmål om tillid, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og i gode hænder, når du er patient på vores klinik. Derfor går vi meget op i at informere godt om den pågældende behandling, så du er helt med på, hvad der kommer til at foregå. Vi lægger vægt på en tandbehandling, der tager udgangspunkt i vores patienters individuelle behov. Derved er du sikker på at få lige præcis den behandling og løsning, som passer bedst til dig.

Vi gør alle sammen vores yderste for at du føler dig velkommen hos Strandvejens Tandlægeteam og at du ikke længere behøver at være bange for at gå til tandlægen. Desuden deltager alle ansatte i diverse kurser, således at vi altid udfører vores behandlinger efter de nyeste principper.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Tandlæge & klinikejer

Sacha Victoria Blume Otte

Tandlæge

Charlotte Daugaard

Tandlæge​

Sofie Gro Hansen

(På Barsel)

Tandplejer

Nadia Stormly

Receptionist

Heidi Grevsen

Klinikassistent

Jeanette Jacobsen

Klinikassistent​

Cecille Monica Richardt

Klinikassistent

Camilla Eitmann-Kyhe

Specialtandlæge i kæbe kirugi

Lone Fuks

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk