Tandretning

- En usynlig bøjle til tænderne

​Alle fortjener et flot smil. Hos Strandvejens Tandlægeteam er det vores mission at give dig det smil, du drømmer om. Hvad enten det er med mere lige tænder, mindre overbid og underbid, eller et mellemrum mellem dine tænder, kan en kosmetisk tandregulering med usynlige bøjler være den rette løsning for dig. Vi udfører kosmetisk tandregulering med gennemsigtige skinner fra både Clear Correct og Invisalign, begge meget teknologiske regulerings systemer, der med stort set usynlige skinner og en skræddersyet behandlingsplan til dig, retter dine tænder på en skånsom og effektiv måde.

Fordelene ved at få rettet tænder med gennemsigtige skinner:

1. ​Du får rettet dine tænder ved hjælp af gennemsigtige og dermed næsten usynlige tandbøjler

2.​ Du får en tandbøjle, der er meget mere behagelig at have på end de traditionelle togskinner eller metalbøjler

3.​ Du kan tage bøjlen af, når du spiser

4.​ Du kan uden problemer børste tænder og bruge tandtråd for en optimal mundhygiejne

5.​ Du får et gennemprøvet system fra en af de førende leverandører på markedet

6.​ Du får en usynlig tandregulering med en kontrolleret enkelttand-bevægelse​

Clear Correct

Har den fordel at den ekstenderer op et lille stykke op over tandkøddet således at trykket ikke kun fordeler sig på tanden men også knoglen og det omkringliggende væv. Der kan være perioder i starten af din behandling hvor der ikke er behov for attatchments. Der bruges også typisk færre attachments med Clear Correct. En forundersøgelse med Clear Correct koster ikke noget, hvorfor du kun skal betale for materialeoptagelsen hos os og ikke selve behandlingsplanen, hvis du efter at have set behandlingen ikke ønsker behandlingen.

Invisalign

Skinne slutter ved overgangen fra tand til tandkød. Smiler man derfor meget med tandkødet kan invisalign være et bedre valg for en diskret tandregulering. Ulempen ved invisalign er at en behandlingsplan med invisalign koster penge uanset om du vælger behandlingen eller ej.​

Når vi sætter behandlingen i gang, starter vi med en konsultation, hvorefter vi tager et digitalt aftryk af dine tænder med vores 3d scanner. herefter tages der kliniske fotos til brug for behandlingsplanlægningen.
Efterfølgende kan vi fortælle dig nærmere om priser samt behandlingens varighed. Typisk varer en behandling med gennemsigtige skinner mellem 5 og 24 måneder. Du vil få specialfremstillet skinnerne til dine tænder. Hver anden uge skal skinnerne skiftes, så dine tænder gradvist vil ændre position. Størstedelen af alle voksne og unge kan behandles.

​Lyder usynlige bøjler som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi sætter gerne god tid af til en konsultation, hvor vi snakker om dine ønsker.​

Hvad kan vi rette med usynlige bøjle?

​​Skæve tænder

​​Overbid og Underbid

​​Stort mellemrum mellem tænderne

​​Tætsiddende tænder

​​Krydsbid 

​​Tidligere tandregulering.

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk