Paradentosebehandling uden smerter

-​Vores tandplejer er specialist i paradentose

Har du problemer med dårlig ånde, blødende tandkød eller løse tænder? Så kan det måske være symptomer på paradentose. Hos Strandvejens Tandlægeteam tilbyder vi professionel paradentosebehandling uden smerter.

​​Hvis du har mistanke om paradentose, er det vigtigt, 

at du får foretaget en parodontal undersøgelse og diagnostik, så vi får klarlagt, hvor omfattende din parodontose er, så vi kan sætte ind med den rette behandling i tide. Ellers risikerer du, at tanden bliver mere og mere løs for til sidst at falde ud. Vi tilbyder en dybdegående rensning, som holder paradentosen nede.

Hvad kan du selv gøre?

Med tandtråd og tandstikkere kan du i det daglige desuden gøre dit til, at paradentosen ikke udvikler sig.

Paradentose er de løsetænders sygdom. Et immun respons fra kroppen, som prøver at fjerne eventuel plak og bakterier fra tænderne. Derfor er en optimal mundhygiejne og et godt samarbejde med os ekstremt vigtigt.

Vi har specialister i paradentose og tilbyder alle patienter en skånsom behandling. Du kan derfor trygt besøge os, hvis du har mistanke om paradentose eller andre problemer med tænderne eller tandkødet.

Hvad koster paradentosebehandling?

Den eksakte pris på paradentosebehandling varierer fra behandling til behandling. Paradentose kommer nemlig i forskellige grader. Uanset hvilken behandling du skal have foretaget hos os, vil priserne være identiske med andre klinikker, der arbejder indenfor særloven, da det er sundhedsstyrelsen i samråd med regionerne og tandlægeforeningen, der bestemmer priserne.​

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk