Paradentosebehandling uden smerter tilbydes her​

Har du problemer med dårlig ånde og blødende tandkød? Så kan det måske være symptomer på paradentose. Hos Strandvejens Tandlægeteam tilbyder vi professionel paradentosebehandling uden smerter. Vores klinik er beliggende i Greve, hvorfor vi typisk servicerer kunder fra nærliggende områder såsom Solrød Strand og Karlslunde. Alle kunder er dog velkomne her hos os.

Paradentose er et andet ord for kronisk tandkødsbetændelse. Symptomerne kan være dårlig ånde og blødende tandkød. Vi er en professionel tandlæge med stor erfaring inden for faget. Vi tilbyder alle kunder en skånsom behandling af paradentose, så du slipper for smerter. Du kan derfor trygt besøge vores tandlæge, hvis du har mistanke om paradentose eller andre problemer med tænderne eller tandkødet.

Hvad koster paradentosebehandling?

Den eksakte pris på paradentosebehandling varierer fra behandling til behandling. Paradentose kommer nemlig i forskellige grader. Uanset hvilken behandling du skal have foretaget hos os, vil vores priser være konkurrencedygtige.

Hvis du har mistanke om paradentose, er det vigtigt, at du får foretaget en paradentosebehandling i tide. Ellers risikerer du, at tanden bliver mere og mere løs for til sidst at falde ud. Vi tilbyder en dybdegående rensning, som holder paradentosen nede. Med tandtråd og tandstikkere kan du i det daglige desuden gøre dit til, at paradentosen ikke udvikler sig.

Ring eller skriv til os i dag for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores paradentosebehandling, priser eller noget tredje, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål samt booke en tid til dig.

Du kan kontakte klinikken på telefon: 43 90 80 70 eller e-mail: info@tandfeer.dk, så vender vi straks tilbage. 

✮✮✮✮✮

​4,9 stjerner ud af 5 ​på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook

Telefon: 43 90 80 70

Åbningstider

​Mandag:

​​08.00 - 17.30

​Tirsdag:

​​08.00 - 17.00​

​Onsdag:

​​08.00 - 18.30​

​Torsdag:

​​08.00 - 16.30​

​Fredag:

​​08.00 - 14.00​

Telefontider i klinikken:

​Mandag til torsdag

​​08.00 - 16.00

​Fredag:

​​08.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget, grundet travlhed i klinikken, skal vi nok ringe tilbage til dig.
I er også velkommen til at sende os en mail.

Brug for akut tandlægehjælp? Klik her >>

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Strandvejens Tandlægeteam ApS

Cvr: 41897392

Telefon: 4390 8070

E-mail: ​info@tandfeer.dk