COVID-19

Kære patienter

Regeringen har udsendt retningslinjer og nye restriktioner. De nye restriktioner har ingen indvirkning på, hvordan tandlæger og klinikpersonale må udføre tandbehandling, da tandlæger er en del af sundhedssystemet.

Tandlæger følger allerede strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Trods der er mange steder hvor der er krav om vaccine eller en negativ test er det trygt at gå til tandlægen, vores værne midler virker og af den grund er vi fritaget for corona pas. Du kan altid ringe til os for at booke en tid eller sende en mail, så vil du blive ringet op så vi sammen kan finde en tid, der passer dig.

Der vil ikke være adgang til aviser og blade. Der forefindes håndsprit på toilet og i venteværelse. Begge steder rengøres regelmæssigt i løbet af dagen. Der gives ikke håndtryk og du vil møde personalet på klinikkerne iført personlige værnemidler.

Når du møder på klinikken til en aftalt tid, skal du udvise STØRST MULIGT HENSYN til de øvrige patienter og personalet på klinikken. Hold afstand.

VIGTIGT: Udviser du symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød) skal du IKKE møde op på klinikken, selvom du har en aftale. Ring venligst afbud i god tid. Vi følger udviklingen tæt og hvis anbefalingerne ændrer sig, ændrer vi også adfærd og giver besked hurtigst muligt. Med venlig hilsen Strandvejen Tandlægeteam

Kontakt os endelig!

I er altid velkomne til at benytte vores kontaktformular - og vi vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefontider

​​Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget grundet travlhed, skal vi nok ringe tilbage - Du er også velkommen til at sende en mail. 

Kontaktoplysninger

Strandvejens Tandlægeteam

Hundige Strandvej 212E, 2670 Greve

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 90 80 70

E-mail: info@tandfeer.dk