Invisalign er en usynlig bøjle, som retter dine tænder​

Er du træt af din tandstilling? Det kan enten være, du har et stort mellemrum mellem tænderne eller bider skævt. Så er Invisalign sandsynligvis den rette løsning for dig. Dette er nemlig en næsten usynlig bøjle, som effektivt og diskret udfører tandregulering. Hos Strandvejens Tandlægeteam tilbydes Invisalign til alle kunder i og omkring Greve, Solrød Strand og Karlslunde.

Hvis du tænker: Hvad er Invisalign? Så kan du med fordel læse videre her. Invisalign er grundlæggende en specialfremstillet tandbøjle, som har til formål at rette dine tænder til en mere optimal tandstilling. Bøjlen er et moderne og effektivt initiativ inden for tandretning, som kan hjælpe mange mennesker til at blive gladere for deres smil.

Hvad koster Invisalign?

Den nøjagtige pris på Invisalign varierer fra kunde til kunde. Der er nemlig ingen tandsæt, som er ens, hvorfor behandlingens varighed også vil variere. Når vi sætter behandlingen i gang, starter vi med en konsultation, hvorefter vi tager et aftryk af dine tænder. Efterfølgende kan vi fortælle dig nærmere om priser samt behandlingens varighed.

Typisk varer en behandling med Invisalign mellem 6 og 18 måneder. Du vil få specialfremstillet et sæt af aftagelige, gennemsigtige skinner til dine tænder, som du skal bære i 14 dage ad gangen. Hver anden uge skal skinnerne skiftes, så dine tænder gradvist vil ændre position. Størstedelen af alle voksne og unge kan behandles med Invisalign.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Lyder Invisalign som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi sætter gerne god tid af til en konsultation, hvor vi snakker om dine ønsker.

Du kan kontakte os på telefon: 43 90 80 70 eller på e-mail: info@tandfeer.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

✮✮✮✮✮

​4,9 stjerner ud af 5 ​på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook

Telefon: 43 90 80 70

Åbningstider

​Mandag:

​​08.00 - 17.30

​Tirsdag:

​​08.00 - 17.00​

​Onsdag:

​​08.00 - 18.30​

​Torsdag:

​​08.00 - 16.30​

​Fredag:

​​08.00 - 14.00​

Telefontider i klinikken:

​Mandag til torsdag

​​08.00 - 16.00

​Fredag:

​​08.00 - 14.00

Oplever du at telefonen ikke bliver taget, grundet travlhed i klinikken, skal vi nok ringe tilbage til dig.
I er også velkommen til at sende os en mail.

Brug for akut tandlægehjælp? Klik her >>

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Strandvejens Tandlægeteam ApS

Cvr: 41897392

Telefon: 4390 8070

E-mail: ​info@tandfeer.dk